دکتر بنفشه فراهانی

مدرس، محقق و مشاور گردشگری، در حال حاضر مدیریت عامل موسسه خانه سفر و مدیریت گروه گردشگری و هتلداری دانشگاه مازیار را بعهده دارد. وی مقطع دکتری خود را در دانشگاه علوم مالزی در رشته تجارت و بازاریابی گردشگری به پایان رساند و در مقطع کارشناسی ارشد نیز در همان دانشگاه و در رشته توسعه گردشگری به تحصیل پرداخت. پس از آشنایی با فدراسیون جهانی راهنمایان و با توجه به فعالیت حدودا دو دهه در این بخش از گردشگری به عنوان راهنما، دوره های بین المللی آن فدراسیون را گذرانده و هم اکنون مدرس بین المللی فدراسیون جهانی راهنمایان بوده و دوره های کاربردی راهنمایان را در استان های مختلف ایران برگزار می کند. علاقه مندی اصلی او در زمینه مطالعه رفتار گردشگر و فرهنگ می باشد و تحقیقات مختلفی را در این زمینه به انجام رسانده است. مقالات به چاپ رسیده از این مدرس و پژوهشگر گردشگری در موضوعات رفتار گردشگر، زنان و گردشگری، صلح و گردشگری، زیرساخت های گردشگری، تاثیرات گردشگری و .... می باشد. او دهها مقاله در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی به چاپ رسانده و سخنرانی های متعددی در کنفرانس های بین المللی گردشگری در کشورهای مختلف داشته است. چندین کتاب به زبان انگلیسی توسط ناشرین معتبر بین المللی از او به چاپ رسیده است. وی در سال 1394 موفق به کسب مقام برگزیده برتر ملی، مدرس تخصصی گردشگری شد و هم اکنون مشاور طرح های متعدد گردشگری در کشور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این فعال گردشگری میتوانید نام و نام خانوادگی وی را به فارسی و انگلیسی در گوگل سرچ کنید.

مهدیه جهانگیر

دانشجوی دکتری مدیریت گردشگری، کارشناس ارشد MBA (استراتزیک) کارشناس فیزیک، راهنمای فرهنگی چینی و انگلیسی زبان است. در کنار هدایت تورهای ورودی فرهنگی و عکاسی دور ایران، سابقه ای هم در سفرنامه نویسی و عکاسی سفر دارد. در فروردین 1395، موفق به گذراندن دوره مربی گری ملی فدراسیون جهانی راهنمایان در ارمنستان شد و در آبان همان سال دوره مربی گری بین المللی فدراسیون را در قبرس با موفقیت گذرانده و هم اکنون مدرس بین المللی فدراسیون جهانی است. خانم جهانگیر مدرس و برگزارکننده دوره های بین المللی و تورهای تخصصی در موسسه خانه سفر می باشد.

دکتر نفیسه حسینیان

دکترای باستانشناسی، کارشناسی ارشد رشته‌ی مرمت آثار تاریخی و رشته‌ی صنایع دستی است. پیش از شروع تدریس در دانشگاه، گروه هنری خاکیان را تاسیس و کارگاه سفال و نقش برجسته‌ی خاکیان را به مدت پانزده سال اداره نمود. وی در زمینه‌ی سفال در تعدادی از نمایشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی شرکت کرده و خود برگزار کننده‌ی تعدادی از مناسبت‌های فرهنگی هنری می‌باشد. همچنین در خصوص زمینه‌های فعالیتش در صنایع دستی مقالاتی به رشته‌ی تحریر در آورده است و دو کتاب بانک اطلاعات صنایع دستی به زبان‌های فارسی و انگلیسی از تالیفات وی می‌باشد. وی در حال حاضر در کنار فعالیت‌هایی که در حوزه‌ی صنعت گردشگری به عنوان راهنمای فرهنگی، برنامه‌ریز سفر و مدرس کلاس‌های راهنمایان گردشگری دارد، دانشکده‌ی هنرهای زیبای دانشگاه تهران، دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه آزاد اسلامی و چند دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تدریس می‌باشد.

کامران جوادی

تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی جامعه شناسی به پایان رسانده و به طور تخصصی در حوزه ی جامعه شناسی تاریخی کار می کند. وی معتقد است که جامعه شناسی و تاریخ مثل حلقه های یک زنجیر، پیوندی ناگسستنی با یکدیگر دارند و صد البته که هر دو مبنای قابل اتکایی برای رشته گردشگری تلقی می شوند. تاریخ و جامعه شناسی دو حوزه ی دانشی است که دسترسی داشتن به آنها می تواند مهارت های ویژه ای را به راهنمای گردشگری بدهد. علاقه او به گردشگری فرهنگی و به طور ویژه تاریخ تهران می باشد دوره راهنمایان گردشگری را در خانه سفر گذرانده و پس از آن در دوره ی بین المللی کاربردی راهنمایان گردشگری (HOT) و سپس در دوره بین المللی (Train the Trainer) که با مجوز فدراسیون جهانی راهنمایان WFTGA و توسط خانه سفر برگزار شد، آموزش دیده است. تجربه گذراندن این دوره ها او را به جهان بزرگتری در گردشگری وارد کرد. در حوزه پژوهش های تاریخی بعد از تورقی در سفرنامه ها و کتابهای تاریخ ایران، به نوشتن تاریخ شفاهی نفت و بعد از آن ثبت تاریخ اجتماعی 12 شهر ایران با بنیاد ایرانشناسی پرداخت. علاقه وی مطالعه تاریخ اجتماعی تهران است؛ چون تهران شهر مهمی در ورود مدرنیته به ایران است و تغییرات اجتماعی مهم از این شهر آغاز شده است. بنابراین شناخت تهران به نوعی شناخت تجربه جدید از جهان و تاریخ ساختن ایران مدرن است. اکنون مدرس راهنمای گردشگری در خانه سفر است و به عنوان راهنمای گردشگری فرهنگی فعالیت می کند.

مهین فصیح

مهندس نرم افزار و كارشناس ارشد اكوتوريسم و البته راهنماي طبيعت گردي است. با توجه به علاقه ای که به این حوزه دارد پژوهشگر و مشاور در حوزه اقامتگاه هاي بوم گردي با تاكيد بر انرژي هاي سبز است. علاوه بر این او فعال و تسهیلگر مدارس طبیعت تهران و مدرس دروس اکوتوریسم و نقشه خوانی و جغرافیا دوره های راهنمایان خانه سفر است.

شهاب چراغی

مدرس بنام درس آشنایی با پستانداران ایران، تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی در رشته محیط زیست به پایان رسانیده است. او فعالیت های تخصصی در رشته تحصیلی خود را با راه اندازی انجمن بوم شناسان در دوران تحصیل شروع کرد و در پروژه های حفاظت از یوزپلنگ آسیایی و درنای سیبری فعالیت داشته است. وی به مدت سه سال به همکاری با سازمان ملل در زمینه آموزش جوامع محلی در راستای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی پرداخته است. شهاب به تالیف کتاب های مفیدی از جمله "تاب راهنمای محیط‌بان"، "پرنده‌نگری در ایران" و "ردپاها و آثار جانوران" پرداخته است. علاقه مندی او به محیط زیست و سفر باعث شد که وارد حیطه گردشگری شده و به عنوان راهنما، تورهای تخصصی طبیعت گردی و ماجراجویی به مناطق مختلف داخلی و خارجی را مدیریت نماید. از جمله کشورهایی که او در غالب برگزاری نور به آنها سفر کرده است میتوان از پرو، کوبا، بوتان، سریلانکا، لائوس، ماداگاسکار، کامبوج، بولیوی، نپال و کنیا نام برد. خانه سفر افتخار برگزاری کلاس های آشنایی با پستانداران در دوره راهنمایان طبیعت گردی را با این عزیز دارد.

حسین عبادتی زیارتی

حسین کارشناس فوریت های پزشکی و مدرس فوریتهای پزشکی در مراکز مختلف میباشد او همچنین مدرس سنگنوردی, کوهپیمایی بوده و به مربیگری و تدریس کوهنوردی, یخ و برف نوردی نیز میپردازد.حسین بیش از بیست سال است که راهنمای تخصصی تورهای ورودی و ‌خروجی است.یکی دیگر از کارهای حرفه ای او طراحی مسیر اتومبیل رانی میباشد.او مدرس دوره های راهنمایان در درس های اکوتوریسم ، فنون تور گردانی و کمک های اولیه بوده و افتخار همراهی و تدریس درس کمک های اولیه رو در موسسه خانه سفر به ما بخشیده است.

مجتبی نورمحمدی

از سال 1384 راهنمایی کوهستان را شروع کرد و دو سال بعد در سال 1386 کار راهنمایی طبیعت گردی و دو سال بعدتر در سال 1388 کار راهنمای فرهنگی را آغاز نمود. او راهنمای فعال و مدرس سازمان میراث فرهنگی در دروس تجهیزات سفر. آشنایی با کوه های ایران و جهان. آشنایی با غارها. آشنایی با تجهیزات طبیعت گردی می باشد.وی همچنین مدرس درجه دو و درجه سه برف و یخ. سنگنوردی. کوهپیمایی. جستجو و نجات. نجات فنی. نقشه خوانی و کار با قطب نما و GPS می باشد.خانه سفر افتخار همکاری با این عزیز را در برخی دروس تخصصی دارد.

کاظم کوکرم

متولد ۱۳۶۲ در تهران، منجم آماتور، روزنامه‌نگار علم و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی از دانشگاه تهران است. موضوع پایان‌نامه او در زمینه ساخت یک نانودارو برای القای تخم‌ریزی در ماهیان پرورشی بوده و در حوزه فیزیولوژی تولیدمثل ماهیان مقالاتی از او منتشر شده است.اما علاقه‌مندی او به نجوم و مطالعاتش در این زمینه به سال‌ها قبل از ورود به دانشگاه برمی‌گردد.او که از حدود سال ۷۸ با ثبت نام برای شرکت در کلاس‌های آموزشی رصدخانه رعفرانیه تهران در مسیر یادگیری نجوم قرار گرفت، تدریسش در همین زمینه را از سال ۱۳۸۵ در رصدخانه زعفرانیه و پس از آن در مجله نجوم آغاز کرد. کاظم کوکرم که از برندگان چهارمین ماراتن مسیه ایران در سال ۱۳۸۳ بوده است، از سال ۱۳۸۵ همکاری با کمیته رقابت‌های رصدی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران برای برگزاری و داوری ماراتن مسیه و سپس همکاری در طراحی رقابت رصدی عبدالرحمان صوفی رازی را آغاز کرد.وی از سال ۱۳۸۴ همکاری‌اش را با مجله نجوم در نگارش مقالاتی در زمینه‌ی رصدهای نجومی پی گرفت و نهایتا در بازه زمانی سال‌های ۱۳۹۴ تا شهریور ۱۳۹۷ سردبیر مجله نجوم به‌عنوان یکی از ریشه‌دارترین و معتبرترین نشریات عمومی علمی در ایران بود.از سال ۱۳۸۵ به تیم کارشناسان برنامه تلویزیونی «آسمان شب، طبیعت فراموش شده» در شبکه ۴ سیما پیوست و پس از آن با برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی مختلفی در نقش کارشناس نجوم و روزنامه‌نگار علم همکاری کرده است.از سال ۱۳۸۷ به عضویت کمیته نجوم و اخترفیزیک باشگاه دانش پژوهان جوان درآمد و تا سال ۱۳۹۰ طراح سوال بخش نجوم رصدی در المپیاد نجوم و مدرس نجوم رصدی اعضای تیم ملی المپیاد دانش آموزی نجوم ایران بود.در سال ۱۳۸۸ و مقارن با سال جهانی نجوم در کنار جمعی از منجمان آماتور ایرانی از طراحان پروژه ویژه StarPeace برای سال جهانی نجوم بود که به عنوان یکی از پروژه‌های میراث این سال از طرف اتحادیه بین‌المللی نجوم (IAU) معرفی شد.عضویت او در تیم طراح و برگزار کننده دو دوره جشنواره نجوم قشم با هدایت موسسه مدار ۲۷درجه قشم از جمله کارهایی بود که موجب شد نجوم آماتوری در ایران افق جدیدی از فعالیت‌های متنوع را به خود ببیند.کاظم کوکرم همچنین سرویراستار علمی ویراست دوم فرهنگنامه نجوم و فضا از انتشارات نشر طلایی بوده است که در فهرست سی و سومین دوره‌ی کتاب‌های شایسته تقدیر کتاب سال جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.او در حال حاضر در سمت دبیر گروه دانش روزنامه جام‌جم مشغول به کار است و مقالات، گزارش‌ها، یادداشت‌های زیادی از او علاوه بر روزنامه جام‌جم در نشریاتی چون دانستنیها، دانشمند، دانشگر و ... منتشر شده است که با جستجویی در اینترنت در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

کامران کمالی

کامران کمالی در سال 1358 در تهران متولد شد. وی تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مهندسی منابع طبیعی تا مقطع کارشناسی ارشد به پایان رسانده و در حال حاضر دانشجوی دکترای مهندسی محیط زیست در گرایش تنوع زیستی دانشگاه تهران است. ایشان در سال 1377 مطالعات خود را به طور گسترده بر روی دوزیستان و خزندگان ایران شروع کرد و طی این چندین سال در پروژه‌های تحقیقاتی متعددی شرکت داشته است.

نازنین محسنیان

نازنین محسنیان فارغ التحصیل رشته کارشناسی ارشد اکولوژی دریا و کارشناسی زیست شناسی دریا از دانشگاه ازاد اسلامی تهران است. از سال 1389 عضو موسسه طرح سرزمین( تنها موسسه محیط زیستی فعال بر روی بحث حفاظت از پستانداران دریایی از سال 1387) بوده و در راستای حفاظت از پستانداران دریایی در پروژه‌های مختلف این موسسه مشغول به مدیریت و تحقیق می‌باشد. به نمایندگی از ایران عضو انجمن شبکه نهنگ گوژپشت دریای عرب از سال 1394 است. تاکنون چندین مقاله بر روی دلفین‌ها و نهنگ‌ها از ایران دارد و در کتب فارسی بخش پستانداران دریایی همکاری داشته است. دوره‌های مختلفی بر روی جنبه‌های مختلف تحقیق و حفاظت از پستانداران دریایی در مالزی و عمان را گذرانده است. زحمت تدریس درس ماهیان و آبزیان در موسسه خانه سفر به عهده اوست.